Om behandlingerne

Book en tid


Om behandlingerneJuvedermJuvederm Med tiden mister ansigtet sin fylde, huden bliver slappere og tyndere, og mange får et mere træt og trist ansigtsudtryk. Mange føler sig yngre end hvad dåbsattesten siger, og derfor kan man benytte filler til, at nå en større tilfredshed omkring sit udseende. Mange ønsker også at understrege deres træk ved fx større læber, fjernelse af linjer, opnå markede kindben osv.
Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker, linjer og folder. Ligeledes kan filler genskabe fylde i læber , kinder, kindben, hage og marionetlinjer.

Hvorfor vælge Juvederm


Juvederm er en af de mest populære fillers, samtidig med at det er et af de største fillerbrands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel af hyaluronsyre (sukkerstof der naturligt findes i huden I forvejen) og vand med en meget veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er er en øjeblikkelig foryngelsens og forskønnelse af ansigtet.


Forundersøgelse:
Ved en forundersøgelse vil vi drøfte behandlingsmulighederne. Eventuelt medicin samt sygdomme vil blive gennemgået for at vurdere, om du er egnet til behandling med Juvederm. Behandleren vil også fortælle dig, hvilket resultat du kan forvente samt behandlingens samlede pris. Du er velkommen til, at medbringe et familiemedlem/bisidder til forundersøgelsen. Det skal bemærkes, at fra konsultationstidspunktet skal du have mindst 48 timers betænkningstid før en eventuel behandlingsopstart. Dette er et krav fra sundhedsstyrelsen kap. 6 § 34 stk. 2.

Før behandling:
De fleste føler, at injektionerne er relativt smertefrie. Der kan mærkes et lille stik, og det vil stramme lidt, når gelen bliver lagt. Hvis det ønskes, kan der inden behandlingen gives noget lokalbedøvelse. Der er lokalbedøvelse i selve gelen. Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget et før og efter billede af dig til journalen

Behandlingen:
Ved behandlingen injiceres gelen i huden i små mængder med en fin nål. En behandling med Juvederm er relativ hurtig og enkel for den professionelle behandler. Behandlingen tager sjældent mere end 30 minutter, men kan variere afhængigt af behandlingsområder. Resultatet kan ses med det samme, der kan dog forekomme lidt hævelse i behandlingsområdet.

Efter behandlingen:
Umiddelbart efter behandlingen kan du få let rødme, hævelse, ømhed eller kløe på det behandlende område. Dette er en normal reaktion. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par dage (højst). Efter en læbebehandling kan læberne hæve og se ujævne ud. Dette kan vare i op til en uge (sjældent). Ved behandling af kindben frarådes det, at sove på siden det første døgn, efter behandlingen. Sport eller anden hård fysisk aktivitet frarådes på selve behandlingsdagen og et døgn frem. De første 2 dage efter en behandling, skal du ikke massere eller gnide på det behandlede område ( med mindre, at anden instruks er givet af behandleren).
Du bør ikke udsætte det behandlede område for ekstrem varme (f.eks. solarium/solbad) eller ekstrem kulde, i de første dage efter behandlingen. Når juvedermen er integreret i vævet, vil det hurtigt tilpasse sig konsistensen i det naturlige væv.

Afsluttende kontrol:
Op til nogle uger efter behandlingen er du velkommen til, at møde i klinikken mhp. en kontrol. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål samt gennemgå resultatet med behandleren

Risiko og komplikationer:
Juvederm giver meget få bivirkninger. Efter behandlingen kan der dog forekomme nogle injektionsrelateret bivirkninger såsom hævelse, rødme, misfarvning, smerte, kløe og ømhed ved injektionsstedet. Disse bivirkninger får normalt over af sig selv nogle timer/dage efter injektion.
Andre typer af af bivirkninger er meget sjældne, men kan dog forekomme såsom lokale reaktioner med granulom-dannelse (knuder) eller overfølsomhed. Ofte er dette hævelse ved injektionsstedet - undertiden med på påvirkning af det omgivende væv. I sjældne tilfælde er acne-lignede dannelser også rapporteret. Da der ved behandlingen prikkes hul på huden, er der også en lille risiko for infektion. Behandlingsområder desinficeres dog meget omhyggeligt for, at undgå dette. Yderst sjældent er det sket, at gelen er blevet injiceret i et blodkar. Huden bliver bleg, men oftes med et “spættet” udseende og med smerte/svien.
Kontakt altid den behandlende klinik ved eventuel ubehag eller hvis der på anden vis er usikkerhed eller tvivl omkring en givende situation. Du vil få udleveret telefonnummer ved behandlingen i tilfælde af behov for kontakt.

Effekt/holdbarhed af Juvederm:
Det er meget individuelt, hvor længe effekten holder, idet det afhænger af mange faktorer, såsom anatomisk lokalisation(hvor i ansigtet), hudens struktur, livsstil, alder og ønsket perfektionsgrad samt behandlerens injektionsteknik.
Erfaringen viser, at påfyldning og opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. Normalt holder resultatet i 3-12 måneder, afhængigt af behandlingsområdet og derfor også valg af gel (type af Juvederm). Typisk gælder, at tyndtflydende gel benyttes til overfladiske behandlinger og holder i kortere tid, svarende til 3-6 måneder, imens konturopbyggende behandlinger med tyktflydende gel kan holde i op til 12 måneder. Behandlingsresultatet forsvinder gradvist, og området vil til sidst se ud som før behandlingen. De fleste vælger, at få foretaget en ny behandling inden, at resultatet er helt forsvundet

Sygemelding er ikke nødvendigt.

Vi gør opmærksom på, at man IKKE kan modtage behandling med Juvederm, hvis man er gravid eller ammende.


IPL- Permanent hårfjerningHvad går behandlingen ud på:
En række forskellige laser og Ipl systemer kan anvendes til behandling af uønsket hårvækst. Fælles for dem er, at det behårede område, i få millisekunder, belyses med et kraftigt lysglimt, der omdannes til varme i mørke hår. Varmen breder sig ud til hårsækkene, så de bliver ødelagt. Kun en del af hårsækkene rammes på samme tid, og derfor må man påregne flere behandlinger for at ramme alle hårsækkene. Oftest vil det dreje sig om 6-8 behandlinger, nogen vil dog opleve at skulle have op til 10 behandlinger og der skal gå 4-6 uger imellem hver behandling.
Her i klinikken anvender vi et af de mest gennemprøvede og effektive hårfjernings-systemer, der er på markedet: Ellipse Light, som også kaldes IPL og står for Intens pulserende lys.

Behandlingen:
Det er vigtigt man ikke er brun, når man møder til behandling. Derfor skal man undgå solbadning og solarium mindst 4 uger før behandlingsstart, i hele behandlingsperioden og i mindst 4 uger efter sidste behandling. Man skal anvende solcreme med høj faktor (50spf+) og UVA filter ved udsættelse for sollys i det behandlede område. Huden kan ikke behandles, hvis den er tydeligt pigmenteret. Huden må ikke være farvet af selvbruner eller bruncreme.
Undlad at bruge pincet eller anden behandling der trækker hårene ud i mindst 4 uger inden behandling og mellem behandlingerne.
Hårene skal kun være ca.1 mm lange ved første konsultation (daggamle stubbe). Når man møder til efterfølgende behandling skal hårene været barberet helt af hjemme fra.
Behandlingen er næsten smertefri, dog vil nogen opleve at kunne mærke enten varme eller en prikkende fornemmelse.

Efter behandlingen:
Huden kan blive rød og hårsækkene kan hæve. Dette vil normalt aftage inden for et par timer og er ikke farligt, men blot kroppens naturlige måde, at reagere på varmen og behandlingen.
Efter behandlingen vil man kunne forvente, at de påvirkede hårsække, i løbet af 10-14 dage, langsomt afstøder hårstråene.
Det anbefales, at undgå unødig irritation af det eller de behandlede områder i op til 48 timer efter behandlingen, såsom at anvender barberskrabere.

Bivirkninger:
I sjældne tilfælde ses en forbrænding efter behandling og i sværeste tilfælde kan der som følge heraf opstå blivende arvæv i behandlede område - dette er dog yderst sjældent.
Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst hvis man i forvejen er mørk i huden. Pigmentforandringer er svære at behandle, men vil oftest forsvinde af sig selv i løbet af måneder til år.
Risikoen for anførte bivirkninger forøges markant, hvis man har taget sol nyligt inden behandling eller gør det de første par måneder efter behandling.
Meget sjældent ses paradoksalt øget hårvækst i det behandlede område.

Effekt af behandlingen:
Behandlingen virker bedst, såfremt huden er lys og hårene mørke eller endnu bedre sorte.
Lyse og røde hår kan ikke behandles. Der kan ikke forventes 100% fjernelse af hårene, men gennemsnitlig 50% reduktion af antallet af hår. De tilbageblivende hår er oftest tynde og lyse.
Hårreduktionen er oftest langvarig. Hvis man har tilgrundliggende hormonforstyrrelser, kan hårene begynde at vokse igen og behandling gentages.
Vi understreger, at permanent hårfjerning ikke garanterer samme resultat for alle og det skal ses som værende individuelt, hvor resultatet kan variere fra person til person.

Information og samtykke:
Efter at have læst denne skriftlige information, skal man mundtligt informeres om behandling og have muligheden for at stille spørgsmål. Man har mulighed for at medbringe en bisidder.

Vi gør opmærksom på, at gravide IKKE kan modtage behandling med IPL


CosmelanCosmelan er en peeling, der fjerner både pigmentforandringer og skjolder, men samtidigt går den ind og gør ens hudtone mere ensartet og giver mere friskhed til ens udseende. Cosmelan er god til de dybere pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er udviklet især til melasma, som typisk vil ses som store pigmentskjolder i pande, på kindben og på overlæben.
Cosmelan kan endvidere anvendes på alle hudtyper og hudfarver.

Pigmentforandringer:
Ujævn hudfarve og pigmentforandringer kan være til stor gene for både kvinder og mænd og studier viser, at pigmentfejl får huden til at syne 10-15 år ældre, tiltrods for at der ikke er nogen synlige rynker eller linjer.
Årsagen til at man udvikler pigmentpletter i ansigtet og på kroppen kan være mange, men nogle af de mest typiske kan stamme fra: Solskader, hormonelle forandringer grundet graviditet, brug af p-piller, menopause(overgangsalder) og acne.

Fordele:
Cosmelan behandlingen giver en række fordele i forhold til andre typer af produkter og behandlinger.
Det fjerner hurtigt og nemt pigmenteringen og kan anvendes på både lyse og mørke hudtyper. Den lette peeling har også en foryngende og udglattende effekt samt reducerer acnear.
Og behandlingen kan anvendes hele året rundt, også om sommeren.

Behandlingsforløb:
Trin 1 - på klinikken: Cosmelan 1 påføres på klinikken efter en grundig affedtning af huden. Peelingmasken kan sammenlignes med en muddermaske og denne skal forblive på huden i 8-12 timer, afhængig af hudtype og hudens følsomhed.
Efter påføringen af masken går man hjem og vasker først masken af, når den nøjagtige tid er gået. Hverken før eller efter.
Trin 2 - hjemmebehandling: Produkter til hjemmebehandling følger med i behandlingen og der vil inden man går hjem fra klinikken, være en grundig gennemgang af disse.
Man får Cosmelan 2, Melan recovery og Melan 130+ pigment control og disse produkter efter nøje anvisning.
Cosmelan 2 er et vedligeholdelsesprodukt, som virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og forhindrer dannelsen af nye mørke pletter.

Forventeligt resultat:
Man kan i 95 % af tilfældene forvente, at pletterne forsvinder. Allerede 7-10 dage efter start af behandlingen med Cosmelan, vil man kunne observere en mærkbar forbedring af huden. Huden bliver mere ensartet og fornyet og pletterne vil være reduceret. Efter 7-8 uger ( mørkere hudtyper må beregne lidt mere tid) vil det kunne forventes, at det endelige resultat er opnået. Pletterne vil mærkbar reduceret og huden vil have opnået en fin og naturlig kulør.


AcnelanAcnelan er den perfekte løsning, hvis man lider acne i ansigtet eller på kroppen. Mange har oplevet at tidligere behandlinger, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Vi anbefaler derfor Acnelan, som den mest effektive behandling mod acne på det kosmetiske marked i dag.
Acnelan er specielt udviklet til, effektivt at behandle acneplaget hud og røde acnear. Det reducere rødme og går ind og bekæmper acne bakterierne. Det er en dybdegående rensning af huden og vil harmonisere fedtbalancen i huden, optimere og udjævne hudens tekstur og toner.

Behandlingsforløb:
Acnelan behandlingen er kombineret klinik- og hjemmebehandling. For at få den optimale behandling, er det vigtigt at forbedrede huden, inden Acnelan behandlingen. Vi anbefaler 3 hjemmeplejeprodukter, som indeholder en medicinsk koncentration af salicylsyre og glykolsyre. Alt dette vil der være en grundig gennemgang af i klinikken. Disse produkter starter man på ca. 15 dage før man kommer i klinikken og får Acnelan behandlingen.
Vi anbefaler 3 behandlinger til mild eller moderat acne og 5 behandlinger til de svære tilfælde af acne.

Forventeligt resultat:
Der skal gå ca. 3 uger mellem hver behandling og man ville kunne forvente, at se resultater allerede efter ca. 6 uger.


MesoéclatMesoéclat er et godt alternativ til den der ønsker en anti-aging behandling uden botox og fillers. Det er en anti-aging peeling og kendt som “The red carpet Treatment”. Mesoéclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber. Kombinationen af syre gør denne peeling anvendelig til alle hudtyper, og vil tage hånd om selv de mere komplekse typer af hudtilstande.

Fordele:
Behandlingen mindsker de fine linjer i huden, den mindsker røde ar og grove hud. Den genopbygger huden og efterlader den med en mere jævn og ensartet hudtone.

Behandlingsforløb:
Mesoéclat behandlingen er en kombineret klinik - og hjemmebehandling i det vi anbefaler, at man anvender Mesoéclat cream samt Sun protection SPF50+ til hjemmebrug.
Trin 1 - på klinikken: Huden afrenses grundigt og når denne er ren og tør, påføres mesoéclat pre-treatment solution ved at blive masseret forsigtigt ind på de behandlende områder. Herefter skal det have lov til, at tørre ind og skal ikke fjernes.
Trin 2 - på klinikken: Mesoéclat ampullens indhold påføres og forsigtigt masseres den ind i huden, på det fulde behandlende område. Herefter skal ampullens indhold tørre og skal ikke fjernes.
Behandlingen afsluttes ved, at der bliver påført mesoéclat cream og Sun protection SPF50+.
Trin 3 - hjemmebehandling: Anvend mesoéclat cream morgen og aften efter rens af huden. Husk at påføre Sun protection SPF50+ i dagtimerne.
Mesoéclat behandlingen kan være en enkeltstående behandling, men vi anbefaler et kurforløb på 3-5 behandlinger med 7-14 dags mellemrum, hvis man ønsker et mere holdbart og længerevarende resultat.

Forventeligt resultat:
Huden vil efter behandlingen føles meget stram, og den kan skalle mere eller mindre efter et par dage.
Efter ca. 5-7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen og være opstrammet samt føles silkeblød. De fine linjer vil være formindskede og man vil kunne forvente at eventuelle pigmentpletter vil være reduceret.


AnsigtsbehandlingWellness Ansigtsbehandling med Dr.Babor produkter indeholder:
Grundig afrens af huden samt let peeling. Ansigtsmassage med opstrammende og udrensende effekt.
Maske efter din huds behov.
Afsluttes med dagcreme og øjnecreme.

Sølv ansigtsbehandling med Dr.Babor produkter indeholder:
Grundig afrens af huden med cleansing foam, herefter ultimative peeling liquid for blid dybde rens.
Ansigtsmassage med opstrammende og udrensende effekt.
Silver foil mask for anti aging virkning, fugt og med helende virkning på fx stresset hud.
Afsluttes med spf 30 og anti aging øjencreme samt evt tilkøbt ampul.

Luksus ansigtsbehandling med Dr.Babor produkter indeholder:
Grundig afrens af huden med cleansing foam eller enzym cleanser.
Ultimative peeling liquid for blid dybde rens.
Ansigtsmassage med opstrammende og udrensende effekt, samt stimulerende for collagen produktion i huden.
Silver foil maske med anti aging virkning, fugt og med helende virkning på fx uren og stresset hud. Retning af bryn.
Afsluttes med serum eller ampul, spf 30 samt anti aging øjencreme.

Antiaging flash behandling


Her anvendes Mesoestetics produkter hele forløbet igennem.
Grundig rens af huden med Hydra milk cleanser og efterfølgende Hydratonic med agurk og rosen ekstrakt
Udrensende ansigt, nakke og skulder massage med økologisk arganolie
Anti stress maske
Retning af bryn
Antiaging flash ampul med øjeblikkelig opstrammende og løftende effekt
Afsluttes med spf og øjencreme

KRF - Keramos Radio FreqencyKRF behandling har en resultatorienteret ydeevne til både mænd og kvinder med en intensitet, der stimulere aktiviteten af fibroblasterne, som leder til dannelsen af nyt kollagen og elastin, med en hudforyngende og løftende virkning.
Den fraktionelle emission sikre synlige resultater allerede fra de første behandling.
Varmen der genereres af KRF, producere en kraftig stigning af vaskulasering og lymfeafløb, og simulerer øjeblikkeligt sammentrækningen af kollagenfibre.

Fordele for dig som kunde:
- Behagelig og ikke invasiv behandling.
- Giver synligt resultat på kun få behandlinger.
- Starter et sandt “hudforyngende” forløb.
- Stimulerer fibroblasterne, og hjælper til, at forbedre elasticiteten og vævets gennemtrængelighed.
- Eliminerer ophobning af væsker og forbedre mikrocirkulatoriske forhold og iltning af vævet.
- Ved kropsbehandling (F.eks lår) reduceres cellulitis betydeligt.

Fedtfrysning
Cryoterapirevolutionen er endelig kommet til Danmark. Karolinska Institutet i Stockholm har undersøgt kold behandling (Kryoterapi) af fedtceller. Deres undersøgelser viser, at na?r du tilføjer “hvidt fedt” koldt, vil dette fremme væksten af blodkar, der omdanner det hvide fedt til det brune fedt, hvilket er meget lettere for kroppen at forbrænde. Brunt fedt ses mere som muskler end hvidt fedt. Na?r det brune fedt er aktiveret, vil det brænde hvidt fedt. Brune fedtceller brænder energi og holder kropstemperaturen reguleret.

Den kolde behandling (Cryoterapi) er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger. Behandlingen er kun kendt som en behagelig kølig massage.
Vores metode er helt forskellig fra andre cryometoder, da vores kolde sonde flyttes manuelt pa? steder, hvor du vil fjerne fedt. Dette giver dig mulighed for at behandle hele kroppen. Andre modeller er knyttet til kroppen med vakuum, men denne metode giver ofte brændemærker og har et meget begrænset behandlingsomra?de.

AVANCERET TEKNOLOGI
Vores metode er simpelthen genial, fordi vi kan behandle overalt pa? kroppen: Fjernelse af dobbelt hage, mavetæthed, slappe overarme, cellulite osv. Cryo 21 er en terapeutisk behandling til fjernelse af fedt uden kirurgi. Cryo 21 skaber et termisk chok ved at reducere temperaturen i fedtcellerne. Denne proces kaldes apoptose, der resulterer i gradvis degenerering og eliminering af døde fedtceller. Denne proces tager cirka 14 dage, og kroppen vil fortsætte med at reducere de resterende fedtceller i de kommende uger og ma?neder.
Dette skyldes, at maskinen reducerer temperaturen i omra?det fra 34 ° C til kun 8 ° C, uden at kunden føler sig afkølet. Efter 4-6 behandlinger er det ikke ualmindeligt, at kunden taber en del cm omkring livet. Det er permanent og uden bivirkninger.

GRATIS konsultation, dog indbetales kr. 250,- i depositum, som tilbagebetales eller trækkes fra behandlingens pris.


 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk