Velkommen

Book en tid


Velkommen
I Skin - cosmetic clinic tilbyder jeg hudforbedrende, hudforyngende og rynkereducerende behandlinger på forskellige niveauer både med og uden injektioner til både mænd og kvinder, samt Ipl, permanent hårfjerning, der både er nemt, effektivt og smertefrit.

I Skin - cosmetic clinic , er min vision, at vejlede og rådgive den individuelle kunde ud fra deres ønsker og behov. Jeg ønsker, at skabe en naturlig forandring, om det er hudforyngende eller rynkereducerende, er det vigtigt for mig, at bevare kundens personlige udtryk.

I klinikken vil du som kunde, altid kunne forvente et smilende, imødekommende personale, som arbejder ud fra høj faglighed, kvalitet og diskretion. Du vil altid kunne få svar på dine spørgsmål omkring behandlingerne både i og udenfor åbningstiderne.

For nærmere oplysninger, kontakt mig venligst pr telefon 20 88 11 95 eller via min hjemmeside til en gratis, uforpligtende uddybende samtale om, hvordan jeg kan opfylde lige præcis dine behov som kunde.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen i min klinik.
Jeg gør opmærksom på, at før en behandling med Juvederm skal man til en konsultation først og så har man herfra 48 timer til, at beslutte om man ønsker, at fortsætte sit forløb.
Når der bestilles tid til Juvederm behandling, betales 250,- der naturligvis trækkes fra beløbet når behandlingen er udført.
Med Ipl- permanent hårfjerning, skal man også til en konsultation, men kan modtage behandling med det samme, hvis det fortsat ønskes.Filler
Ipl- permanent hårfjerning

Jeg forhandler produkter fra Dr. Babor og Mesoestetic, samt tilbyder behandlinger inden for begge mærker, i form af ansigtsbehandlinger, tydelig reducering af pigmentforandringer, acnebehandlinger samt mesoeclat, der er en fantastisk opstrammende antiaging behandling.

Følg mig på de sociale medier

Skin - CC på Facebook

Skin - CC på Instagram


 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk